Behívtak a rádióba SZénási SÁndor Időt kérek c. műsorába./ Milyen anakronisztikus hogy azt irom, A rádióba, mintha ez természetesen jelentené a kossuth rádiót, pedig az én korosztályomnak ez automatikusan jelenti a Kossuth Rádiót - de most nem is erről van szó./ Természetesen a Népszabadság cikk  Varsányi Gyula, gyerekfilmekért lobbiznak - adta az indíttatást.
A beszélgetés arról szólt, hogy minek, hogy a bálintágnesféle naivitás ma már nevetséges, hogy a világ bonyolult és gonosz, akkor mit akarunk mi gyerekfilmekkel, és miért nem pénzt szerzünk előbb, és egyáltalán.
talán a végére sikerült a képen valamit finomítanom
tipikus felnőtt gondolkodás alapon nyúzott, 
az volt a vége, hogy kívánja hogy legyenek versenytársaink
végül is jogos és az lenne a paradicsom, ha több gyerekfilmeket készítő műhely versengene a nagyszámú megrendelt gyerekfilmre szánt pénzekért

 

Szerző: takacsvera  2010.08.07. 05:49 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderkeresztanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr232204826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása