Pikó András és Kálmán Olga felidézik a régi szép időket, amikor úgy készültek egy nehezebb interjúra - még mtvésként,  - hogy modellezték. egyikük eljátszotta a riportalanyt, politikust s szituációüs játékban mondta azokat, amiket véthetően az alany is mondhat, vagy mást mindenesetre helyzetek elé állitották a partnert, készültek, gyakoroltak, profik voltak és ma is azok
merthogy a szakmának vannak fogásai
amikor a Kamaszkávéház c.vitműsort csináltuk, aminek az volt a lényege, hogy különféle véleményeket ütözhettünk, fiatalok trikók szinét változtatva jelezhették véleményüket, ha egyik csoport meggyőzte a másik néhány tagját, hát  szint váltott, jó móka volt, ugy készültünk az adásra, hogy összeültünk páran, a stáb alaptagjai és vitatkoztunk, modelleztük a várható, hogy jó kérdéseket tudjunk feltenni.. s majdnem mindig bejött, éles kérdésekben jó viták, választható álláspontok jellemezték a műsort. kár volt megszüntetni. ezt is.

Szerző: takacsvera  2010.08.25. 09:08 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderkeresztanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr802245779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása