trendi
legalábbis azt hittem, hogy trendi lesz e-bookot olvasni merthogy könnyű, egy könyvtár elfér benne, jól olvasható..ezer előnye van és már régen túl vagyok azon, hogy a könyv, meg a papír tapintása, a lakásom tele van tapintásos könyvvel, és persze porral és nehezek elvinni a vonatra, a metróra, pedig ott olvas az ember manapság, de a kiadók nem gondolnak erre és egyre nagyobb és nehezebb - különben gyönyörű - könyveket nyomtatnak, ezen már morgolódtam máskor is, de most van egy e-bookom ami könnyű és tele van olvasnivalóval. ami a neten van az megy rá.
és a villamoson, vonaton olvasok, repül az idő
csakhogy néznek a többiek, van aki kérdez is
merthogy nem terjedt el, igaz nem is reklámozták
mindegy ha nem trendi, hát csak praktikus
más
 egy fiatal dramaturg csoport jelentkezett hogy bekapcsolódna a bálintágnesműhely munkájába. - Andrea beszélt velük, hogy érti és ha akarnak írjanak..
erre most adnak egy ajánlatot azzal a bevezetővel, hogy ahogy megbeszélték együttműködnek vállalják az előzetes elemzést, a költségkiszámítást, és a forgatókönyvek megírását a filmnovellákból, rendezőt is hozzárendelnek stb. ezért a szokásos díjazást kérik, még szerencse hogy nem írták le, mi a szokásos díjazás
 az az igazság hogy ezt a módszert és a levelet is egy amerikai tankönyvből lehet tudni
 a nyomulás iskolája - persze nem ez a címe, de ez a lényeg, tehát nem azt írják, hogy megbeszélésünk alapján,  felmerült, hogy esetleg együttműködnénk a műhely munkájában, küldünk egy ajánlatot, hogy mi mit tudnánk csinálni..
nem, úgy csinálnak, mintha konkrét felkérésre válaszolnának az ajánlatukkal
 beehető módszer 
nyomulós

 

Szerző: takacsvera  2010.07.14. 12:39 Szólj hozzá!

Címkék: amerikai iskola nyomulás e book dramaturg

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderkeresztanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr752151157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása