2x2 néha öt - minden stílusnak megvannak a remekművei

lehet hogy egy mai húszévesnek nevetséges és élvezhetetlen, nekünk öreg rókáknak, akik ugyan kisgyerekek voltunk annak idején, de éppen ezért, mert annak a kornak a lelkesitő propagandája hatott ránk, nekünk átjön a derű, a hit, a közös akarás, az egymásért való aggodalom, valami erő. ezek a szoc.reál. filmek semmivel nem rosszabbak mint a hasonló kap.reálok - lásd hollywood filmtermésének jó része.
milyen -ma már zavaró - jelenet, amikor a pilóta bemegy vizsgázni a Műszaki Egyetemre és ahogy elkezdi a feleletet a tanársegédnő rágyújt egy cigarettára. a hős is dohányzik. 
ma meg éppen életbe lép az a rendelet, ami megtiltja a dohányzást az aluljárókban is. Jól van, védjük az egészségét a zembereknek. na de akkor mit gondoljak a pálinkafőzés kedvezményeiről: az alkohol végül is nem ül, butít, és nyomorba dönt?. valami, amit annak idején megintcsak rosszul tanítottak meg? vagy? most mi van?
 


 

Szerző: takacsvera  2010.08.04. 19:08 Szólj hozzá!

Címkék: alkohol dohányzás cigaretta pálinkafőzés 2x2

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderkeresztanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr572199148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása