Megszületett egy kedves barátházaspár kislánya, aminek nagyon örülünk, és annak is, hogy szinte azonnal láthattam az anyát félájultan a szülés után, szegény, a szemét se tudta kinyitni, majd vártunk a folyosón és jött a nővér a kisbabát tartalmazó dobozzal, benne a hatalmas szájjal obégató - tehát egészséges - kisbabával, majd az alig pár órás kisbaba nézegette a kamerát, szoritotta a papa ujját..éljen a net! nem kell bemenni, látogatni, zavarni,bacilust hordani be.. azért remélem majd ha nő egy kicsit élőben is látha
A bábos szinész rendező házaspár Berzsián nevű fantasztikus kisgyereke láttán írta valaki commentben, hogy azért csináltáka gyereket, hogy ilyen jó fotókat készithessenek.

 

 

Szerző: takacsvera  2010.08.28. 16:43 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderkeresztanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr292254577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása