2010. szeptember 26.-án este 8 órakor került sor a Színikritikusok Céhe díjkiosztó ünnepségére. Ez az az alkalom amikor az elmúlt évad legjobbjait jutalmazzák.
Több jó is volt .
- jó volt, hogy azok után, hogy két éve még felháborodást keltett, hogy nem jelöltek gyerekelőadást, mert nem volt olyan darab, amit többen is láttak. A gyerekszínházak Fehér Holló díjat alapították annak a ritka,mint a fehérholló kritikusnak, aki elment legalább három gyerekszínházi darabra. és lámcsak ma már három kiváló előadás is volt a listán, közülük a Keresztanya nyert - minderről részleteket a www.gyerekszinhaz.hu oldalon.
- a legjobb mai magyar dráma is egy ifjúsági előadás lett, a Kolibri új ifjúsági darabokat irató áldásos tevékenységének eredménye Háy János: Völgyhíd c. darabja. /nekem maga a darab nem volt A legjobb, de az hogy születnek ifjúsági darabok, mai magyar darabok, annak nagyon örülök és hogy  ebben a kategóriában is nálunk a labda, ez nagyon jó.
Nálunk még akkor is ha gyüttment vagyok a területen,        
A következő jó, hogy ellentétben az ilyen dijkiosztók - láttunk pl. néhány filmszemlés dijosztó rémséget, ez a dijkiosztó ott volt. hogy Gothár Péter idézzem meg volt csinálva.
ezért Tengely Gábornak kell gratulálni, azt hiszem
egy gyerekszínházas... oppá
szóval felebarátaim ez jó mulatság férfimunka volt             

Szerző: takacsvera  2010.09.26. 23:38 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tunderkeresztanyu.blog.hu/api/trackback/id/tr942325686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása